Bæredygtig produceret kvalitets emballage til take-away
loader image

Bæredygtighed

Vi gør det nemt for jer at træffe det miljørigtige valg

Hos GS-Supply er det vigtigste for os, at vores kunder altid får de bedst mulige produkter. For os betyder det, at vores emballage skal være helt perfekt – både når det kommer til kvalitet og design, men i høj grad også når det kommer til materiale. 

Det er derfor, at alt vores emballage er fremstillet i bæredygtigt materiale og på miljørigtig vis. Vi opfylder kravene , så I kan skrive jer på listen som en grøn forretning.

fsclogo

FSC-mærket

Vores pap-produkter kan alle skaffes og produceres i FSC-mærket pap. Det betyder, at de er fremstillet med henblik på god skovbrug, hvor der hele tiden bliver plantet nye træer.

50-100 % genanvendt plast

Når I bestiller plastemballage i store partier, producerer vi dem i 50-100 % genanvendt plast.

Bambusfibre

Ved større partier af bæredygtig engangsservice, såsom papkrus med logo, skåle, ogbokse kan vi fremstille dem i bæredygtige bambusfibre.

GS-Supply fragt

Jeres miljøvenlige emballage

Her hos GS-Supply sætter vi en ære i, at kunne hjælpe jer med at få den bæredygtige emballage, der passer perfekt til jeres forretning. Og det betyder selvfølgelig, at materialet skal være helt i top – men uden at I skal gå på kompromis med designet. 

Jeres forretnings visuelle udtryk er noget af det, der betyder mest. Og det ved vi her hos GS-Supply. Netop derfor tilbyder vi jer også emballage, der er fremstillet efter jeres unikke ønsker. Det vil mere konkret sige, at I selv kan vælge udformning, design og logo på alle jeres produkter.

Dermed får I jeres helt egen unikke og bæredygtige emballage. 

  • Miljøvenlige materialer
  • Bæredygtig produktion
  • Customized design

Bæredygtige artikler

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.