Bestil gratis vareprøver - GS-Supply

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Bestil gratis vareprøver

Skriv venligst, som kommentar, hvilke produkter du ønsker en vareprøve på. Her kan du også skrive, at du f.eks. ønsker en bestemt type emballage, farve eller størrelse – så finder vi nogle gode forslag til dig.

Hvis specifikke ønsker ikke er noteret, så samler vi en mix kasse med diverse produkter, hvor der er særligt fokus på en høj kvalitet, men lav pris.

Vælg GS Supply: Rådgivning og kvalitet på højeste niveau

Hos GS Supply har vi et team af eksperter, der arbejder tæt sammen med kunderne for at sikre, at de får de bedste løsninger til deres behov.

Vores brede sortiment er nøje udvalgt for at sikre, at de opfylder de højeste kvalitetsstandarder og krav til holdbarhed og ydeevne.

Vores engagement i at tilbyde rådgivning og support på højt niveau giver vores kunder ro i sindet, velvidende at de har en pålidelig partner, der er klar til at hjælpe med enhver udfordring, de måtte stå over for.

produktprøver

Hvad kan i forvente af os?

Lav pris fra starten

Vi gør alt for, at holde interne omkostninger nede og hold en ærlig prisstrategi, så vi kan give de bedste priser fra start.

Hurtig levering

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.

God kundeservice

Vi tror på, at god kundeservice handler om at lytte, forstå og handle hurtigt for at imødekomme vores kunders behov og ønsker. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe og yde den bedste service.

Hvad siger vores kunder?

Hej. Tak for vi har fundet jer. Alle vores produkter får vi til en meget bedre pris og produkterne er meget mere delikate og ikke at forglemme, altid super hurtig levering. God rådgivning og forslag - mange tak. Alt i alt er alle Take away produkter meget bedre end dem vi havde tidligere. Så vi kan kun anbefale GS Supply
mormors kræmmerhus logo
Conni Hvirring Jensen
Mormor's Kræmmerhus & Brugskunst
Fuldt ud tilfreds med levering. Vi bruger 3 produkter der lever op til billigere pris og hurtig levering. Vi kan bestille og få varen dagen efter. Super service. Kan kun anbefales.
GymAalborg
Jeg er glad for at handle hos GS Supply. Det som de måske ikke har haft har de været meget velvillige til at skaffe til mig - og der er hurtig levering, selv i weekenden hvis man pludselig er gået tom.
isværftet logo
Lene Decker
Isværftet
Scroll to Top

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.