Om GS-Supply - Læs mere om hvem vi er og hvad vi står for

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Om os

GS-Supply er en dansk virksomhed med hovedsæde i Aalborg. Vi sælger forbrugsvarer til attraktive og konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os på at skabe gode relationer, og transparente samarbejder, med både store og små virksomheder.
Vi har kunder indenfor restauranter, kantiner, caféer, catering og mange flere.
Vi har i vores sortiment derfor fokus på at dække en lang række forskellige behov; dette indebærer rengøring, beklædning, emballage og engangsservice.

billede af et udpluk af teamet hos gs supply - Information om hvem og hvad gs supply er

Mission

Vi vil tilbyde vores kunder de bedst mulige priser. Dette gør vi ved at begrænse interne omkostninger og hermed lægge en fast lav margin for indtjening til fordel for kunderne i sidste ende.

Vision

Vi vil være erhvervslivets foretrukne indkøbsvalg, gennem en forretningsform der bygger på gennemsigtighed og gode relationer.

Værdier

Ansvarlighed

Vi vil være med til at sikre klodens fremtid. Derfor er alle vores produkter så vidt muligt produceret i materialer, der er mindre belastende for miljøet – dog uden at gå på kompromis med kvalitet og pris.

God kvalitet - god service

Det vigtigste for os er, at vores kunder får en indkøbspartner, der bestræber sig på at give den bedste service, og de bedst mulige produkter der dækker deres behov. Hos GS-Supply står vi klar med et stærkt team, der altid er klar til at rådgive og hjælpe jer. Vi vil gøre indkøb nemt.

Samarbejde og ærlighed

Vi ønsker et godt og tæt samarbejde med vores kunder. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, og dette understøtter vi, ved at føre en direkte prisstrategi. Vi optimerer løbende vores indkøb, hvilket betyder, at vores kunder får varerne billigere.

Vi gør det nemt for jer at træffe det rette valg

Hos GS-Supply er det vigtigste for os, at vores kunder altid får de bedst mulige produkter. For os betyder det, at vores emballage skal være helt perfekt – både når det kommer til kvalitet og design, men i høj grad også når det kommer til materiale. 

Det er derfor, at størstedelen af vores emballage er fremstillet i det helt rette materiale til jeres behov. Vi giver jer hertil også mulighed for at få emballage med tryk.

Bæredygtig emballage - Information om hvem og hvad gs supply er

Hvad siger vores kunder?

Hej. Tak for vi har fundet jer. Alle vores produkter får vi til en meget bedre pris og produkterne er meget mere delikate og ikke at forglemme, altid super hurtig levering. God rådgivning og forslag - mange tak. Alt i alt er alle Take away produkter meget bedre end dem vi havde tidligere. Så vi kan kun anbefale GS Supply
mormors kræmmerhus logo
Conni Hvirring Jensen
Fuldt ud tilfreds med levering. Vi bruger 3 produkter der lever op til billigere pris og hurtig levering. Vi kan bestille og få varen dagen efter. Super service. Kan kun anbefales.
GymAalborg
Jeg er glad for at handle hos GS Supply. Det som de måske ikke har haft har de været meget velvillige til at skaffe til mig - og der er hurtig levering, selv i weekenden hvis man pludselig er gået tom.
isværftet logo
Lene Decker
Isværftet

Mød vores team

Skal vi kontakte dig?

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Search
Generic filters

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,- ekskl. moms og afgifter.

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.