Emballage take away billig, Alle Produkter - GS-Supply

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Alle Produkter

Her finder du take away emballage i alle former. Vi leverer billige og bæredygtige burgerlommer, pizzaæsker, pommes frites bakker, salatbowls, tapasbakker etc.

Og vil du have tryk på din emballage, så klarer vi dette billigt og hurtigt. Du kan selvfølgelig også få fastfood emballage med tryk.

Varekategorier
Varekategorier

Her finder du take away emballage i alle former. Vi leverer billige og bæredygtige burgerlommer, pizzaæsker, pommes frites bakker, salatbowls, tapasbakker etc. Emballage take away billig.

Og vil du have tryk på din emballage, så klarer vi dette billigt og hurtigt. Du kan selvfølgelig også få fastfood emballage med tryk.

Billig take away emballage

Vi giver billigere priser end alle andre – vi vil være total set være billigst
Vi vil altid være den meste konkurrencedygtige leverandør på away emballage, så finder du tilsvarende fødevareemballagepå en anden dansk webshop, så kontakter du os bare.

Hjælp til din take away emballage

Vi lagefører gerne dine varer efter nærmere aftale. vi forsøger at tilpasse os vores kunders behov i videst muligt omfang, så kunne du tænke dig at afprøve os som din nye billige leverandør af take away emballage, så vil vi gøre alt for, at du får så god en oplevelse som muligt. Har du et behov så kontakt vores hjælpsomme medarbejdere i kundeservice på enten mail eller telefon. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Alt i take away emballage til billige priser. Her finder du et bredt sortiment af forskellige emballage løsninger til din take away restaurant. Du kan selvfølgelig få de normale bakker til pommes frites, pølser og burgere, men du kan også få take away emballage til sushi, sandwich, smørrebrød og meget mere.

Tapas og billig indpakning

Til Sorte plastbakker med tilhørende låg i forskellige størrelser til sushi, små-retter, tilbehør. Ruminddelte plastbakker, genbrugsplastbæger, små træbåde til tapas kan være med til at servere dine retter på en præsentabel måde.

Burgerlommer i forskellige designs og størrelser til burgere og pitabrød til servering af fastfood og selvfølgelig termobokse i skum til at transportere dem i. Derudover har vi pølsepapir, pølsebakker og pølseæsker til servering af klassikerne fra grillbaren og pølsevognen. Disse fås i forskellige størrelser med tilhørende bestik herunder gafler, knive og skeer. Vi er leveringsdygtige i et bredt sortiment inden for emballage til fastfood og take away hvor vi leverer dag-til-dag.

Andre har også set

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Search
Generic filters

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,- ekskl. moms og afgifter.

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.