Sugerør og Papsugerør til billige priser - GS-Supply

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.

Sugerør

Varekategorier

Sugerør

Sugerør tilføjer et festligt element til enhver drikkevare, og gør det også nemmere at kontrollere hvor meget man drikker, og at drikke uden at spilde.

Hos GS-Supply bryster vi os af at have både de bedste og billigste papsugerør på markedet. Udover at være gode for miljøet er de også rarere at drikke af end de gængse papsugerør man er vant til, der hurtigt bliver slatne og ulækre. Det skyldes den særlige højglans voksbehandling, der gør dem mere robuste end andre papsugerør på markedet. Når du køber papsugerør fra GS-Supply gør du både miljøet og dine kunder en tjeneste.

Små og store, tynde og tykke sugerør

Vores sugerør fås ned i en diameter på 6 mm – egnet sodavand og juice – og op til 8 mm, velegnet til tykkere væsker som smoothies og milkshakes. Til drinks og andre drikke med knust is er tynde sugerør som regel det bedste valg.

Hvad angår farver, så fås størstedelen af vores sugerør i flot sort, men der er også mulighed for at få dem med kulør af kraftpapir.

Plastikkrus med sugerør

Har du brug for sugerør, har du måske også brug for plastikkrus til at drikke af, og måske endda et plastik låg, enten fladt eller kuppelformet, med hul til sugerøret. Hos GS-Supply har vi hele pakken, så du kan få plastikkrus MED sugerør fra samme sted. Plastikkrus med kuppel låg og sugerør bruges til alt fra juice til smoothies og milkshakes, men kan principielt bruges til hvad som helst. Det samme gælder plastikkrus med fladt låg og sugerør, der dog oftest bruges til sodavand eller saftevand.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-07-03-eu-forbyder-flere-typer-af-plastikbestik-og-sugeroer

Sugerør papsugerør billige

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Search
Generic filters

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.