Bowls - GS-Supply Bowls take-away billig salatskål pokebowl

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.

Bowls

Bowls take-away billig salatskål pokebowl

Varekategorier

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matcher dit valg.

Bowls take-away billig salatskål pokebowl.

Her finder du take away bowls af enhver art. Vi tilbyder primært et stort udvalg af salatskåle, men du finder også bægre til yoghurt her.

Salatskåle

Salatskål, salat bowl, salatbæger – man kan kalde det meget forskelligt. Vores salatskåle kan fås i pap, plastik eller bionedbrydeligt bagasse, med eller uden dertilhørende låg.

Salatskåle er velegnede til steder med salatbar, men kan bruges til meget mere end det. De egner sig til alskens take away, ikke kun salater og pastasalater, men også wok-, ris- og pastaretter m.m.

Multiboks

Vores ottekantede multibokse med klart plastlåg kan meget af det samme som vores salatskåle – opbevare alskens take away, såsom salater og risretter, mens dine kunder spiser, eller beskytte maden mod vind og vejr mens de tager den med hjem. Multiboksen er også særligt velegnet til sushi, grundet den flade bund, og det klare låg der stiller den lækre mad til fuld skue.

Yoghurtbægre

Vores yoghurt-/acai-bægre er velegnede til yoghurt, acai, skyr og lignende, samt små desserter.

Bæredygtige salatskåle

Er du særligt interesseret i at finde det mest bæredygtige emballage, anbefaler vi at du vælger bagasse salatskåle. Bagasse er et bionedbrydeligt plantemateriale lavet på resterne af sukkerrør. Disse rester ville normalvis blive brændt, så ved at anvende dem til emballage sparer man altså atmosfæren for CO2. Produktionen er ligeledes mindre energikrævende ift. plastik, og generelt er bagasse bare langt mere skånsomt for miljøet og naturen. Vil du markere dig som miljøbevidst spisested, er det altså salatskåle af bagasse du skal have fat i.

Vi sælger mad-emballage bowls og salatskåle engros, til billige priser og med hurtig levering. Kontakt os for et godt tilbud!

Bowls take-away billig salatskål pokebowl.

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Search
Generic filters

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.