Emballage poser - Professionelle poser i alle størrelser

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Emballage poser - Find billige poser i høj kvalitet

Emballage poser er en ofte overset, men alligevel uundværlig del af vores dagligdag. De hjælper os med at beskytte vores varer og gør det nemt at transportere dem fra sted til sted.

Find jeres unikke poser i vores sortiment herunder – kontakt os gerne hvis i ikke finder det i søger.

Varekategorier
Varekategorier

Emballage poser i plastik og papir

Emballage poser er en type poser, der bruges til at pakke og beskytte varer, så de kan transporteres og opbevares sikkert. Der findes mange forskellige typer af emballage poser, der er lavet af forskellige materialer og har forskellige egenskaber og formål.

Nogle emballage poser er lavet af papir og er ofte brugt til at pakke tøj, sko eller andre lette varer. Papirposer kan være lavet af kraftigt papir eller pap med en plastbelægning, der gør dem mere modstandsdygtige over for væske og snavs, som er perfekt under take away poser mm.

Andre emballage poser er lavet af plastik og er ofte brugt til at pakke fødevarer eller andre våde eller beskidte varer. Plastikposer kan være fryseposer, affaldsposer mm. De kan også være lavet af genanvendt plastik og være bæredygtige.

Emballageposer er en vigtig del af mange virksomheders emballageløsninger og kan bidrage til at beskytte varerne og gøre dem nemmere at transportere og opbevare.

GS Supply tilbyder en lang række bæreposer

Hos GS Supply ønsker vi at være jeres faste leverandør af emballageprodukter, og vi tilbyder derfor en lang række poser i alle størrelser og materialer. Vores bæreposer er fremstillet af høj kvalitet og er designet til at være stærke, holdbare og pålidelige.

Her hos GS Supply finder du poser af enhver art, fra bæreposer (primært papirsposer) med eller uden hank, til brødposer, grillposer, affaldsposer, fryseposer og sprøjteposer. Alle vores poser er engros.

Udover salg af emballageposer, sælger vi også take away emballage, engangsservice og andet som måske ville være interessante for jeres virksomhed. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde de perfekte varer til jer.

Emballage poser med flere fordele

Hos GS-Supply kan vi byde på bæreposer både med og uden hank. Mange af vores bæreposer er papirsposer, der er blevet mere og mere populære i takt med at folk er blevet mere miljøbevidste. Vores sortiment består primært af brune papirsposer med klodsbund, men vi tilbyder også bæreposer i andre materialer.

Vores papirsposer uden hank bruges typisk indenfor restaurationsbranchen. Det samme gælder papirsposer med hank, der også anvendes ved f.eks. tøjsalg. Vores papirsposer med hank kan også med fordel bruges som gaveposer eller goodiebags.

Der er også mulighed for at få poser med logo , hvis du ønsker at bringe dit brand mere ud i bybilledet. Vi har en dedikeret grafiker, og på baggrund af tilsendt logo og eventuelle andre designønsker vil vi udarbejde et bud på hvordan posen kommer til at se ud, samt give et prisoverslag som du kan forholde dig til.

Billige emballage poser til specifikke brancher

Vi leverer billige poser til specifikke brancher – herunder f.eks. restaurations og take away branchen, samt bagerier og andre butikker.

Bagerierne bruger brødposer, også kaldet bagerposer. Vi har både små og store brødposer med diverse mål, heriblandt også fluteposer.

Take away branchen, bruger de såkaldte take away poser – herunder har vi alt fra fransk hotdog poser og pommes frites poser til papirsposer og grillposer.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende dialog omkring jeres emballage poser.

Andre har også set

Scroll to Top

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.