Engangsservice - GS-Supply
loader image

Engangsservice

Udvalgte produkter

Varekategorier

Engangsservice

Denne kategori samler alt hvad vi tilbyder af engangsbestik, paptallerkner og pap- og plastikkrus.

Engangsservice til fester og større arrangementer

Engangsservice er godt til børnefødselsdage, konfirmationer, store havefester, foreningsarrangementer, festivaller og andre kulturelle begivenheder, eller lignende arrangementer, hvor der er mange gæster, og dermed en stor potentiel opvask. Ikke nok med at du sparer den opvask, du sparer også din ryg fra at slæbe rundt på en masse tunge tallerkener, glas og bestik. Det er billigt og nemt, og med paptallerkener, papkrus og engangsbestik kan dine gæster selv tage hvad de har behov for, og skaffe det af vejen når de er færdige.

Ude godt, engangsservice er nemt

Engangsservice er velegnet både når du tager i parken for at grille, eller hvis du camperer eller tager på telttur ude i det fri. På den måde undgår du opvask, der kan være besværligt at have med at gøre når man er langt væk fra alting.

Apropos telte, så er engangsservice også smart på festivaller. Driver du madbod på en festival er engangsservice en billig og smart måde at sikre glade gæster, hvor hverken du eller de skal bøvle med noget efterfølgende, da det kan bare kan smides i affald når de har spist ud og drukket op.

Engangsservice til madboder og streetfood

Generelt kan det ofte være smart med engangsservice i restaurationsbranchen, så folk enten kan sætte sig hvor de har lyst, eller tage maden med sig, uden at skulle bekymre sig om at hvad de skal gøre med servicen efterfølgende. Alt fra pølseboder til streetfood mm. kan nyde godt af vores engangsservice, der fås i store partier til grossistpriser.

Hos GS-Supply kan du få opfyldt alle dine behov indenfor emballage og engangsservice. Driver du restaurant eller spisested kan du med fordel finde alt hvad du har behov for hos os. Er der noget du ikke kan finde på hjemmesiden, så tøv ikke med at kontakte os, da vi kan skaffe det meste med relativt kort varsel. Vi tilbyder også muligheden for at få emballage med eget tryk eller logo.

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.