Sugerør - Køb billige korte og lange sorte sugerør i plastik og pap

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Billige sugerør til lokale, såvel som internationale virksomheder

Hos GS-Supply mener vi at vi har både de bedste og billigste sugerør på markedet.
Udover at være gode for miljøet er de også rarere at drikke af end de gængse papsugerør man er vant til, der hurtigt bliver dårlige.
Vores robusthed skyldes den særlige højglans voksbehandling, der gør dem bedre end andre papsugerør på markedet.

Når du køber papsugerør fra GS-Supply gør du både miljøet og dine kunder en tjeneste.

Varekategorier
Varekategorier

Bionedbrydelige sugerør som det fornuftige valg

Bionedbrydelige sugerør er et fornuftigt valg for cafeer og take away restauranter, der ønsker at være miljøvenlige og samtidig tilbyde deres kunder en nem og bekvem måde at nyde deres drikkevarer på, uanset hvor de befinder sig.

Her er de lavet af materialer, der kan nedbrydes i naturen, når de er blevet brugt og bortskaffet. Dette gør dem til et mere miljøvenligt alternativ til traditionelle plastiksugerør, der kan tage hundreder af år at nedbryde i naturen.

Derudover er vores bionedbrydelige modeller også lige så nemme og bekvemme at anvende som traditionelle plastiksugerør. De gør det nemt for kunderne at nyde deres drikkevarer i længere tid.

Billige pap og plastik sugerør til drinks, også kaldet cocktail sugerør

Har i en bar, et diskotek eller en high-end restaurant, hvor detaljen er vigtig for jeres brandværdi? Her kan cocktail sugerør være en særdeles attraktiv detalje i et drinksglas, da de kan give drinken et festligt og eksklusivt look og derved bidrage til den overordnede oplevelse af at være på jeres lokation.

Vi har cocktail sugerør helt ned til 12cm i længden og de findes i både pap og plastik, så der et som passer til jeres brand.

Har i også behov for rørepinde? Dette tilbyder vi også.

Korte sugerør, lange sugerør, samt tynde og tykke sugerør

Vi har tynde ned i en diameter på 6 mm – egnet sodavand og juice – og tykke sugerør op til 8 mm, velegnet til tykkere væsker som smoothies og milkshakes. Til drinks og andre drikke med knust is er tynde modeller, som regel det bedste valg.

Vi har korte typer ned til 12 mm – egnet til drinksglasset – og lange sugerør op til 24 cm.

Hvide sugerør, sorte sugerør og engangssugerør i kraftpapir

Hvad angår farver, så fås størstedelen, som flotte sorte sugerør, men der er også mulighed for at få med en kulør af kraftpapir.

Hvis i har et særligt fokus, på at de skal matche jeres brand. Så læs her om de design-mæssige fordele ved de forskellige farver, herunder blandt andet:

  • Hvidt er nemme at matche med de fleste drinksglas og indretning. De er også gode til at fremhæve farverne i drinken og dekorationen.
  • Sort kan være et godt valg, hvis i ønsker at matche indretningen i en “mørk” bar. De er også gode til at fremhæve dekorationer og kulørte drinks, da de skiller sig ud mod en sort baggrund.
  • Kulør af kraftpapir: Ud over hvid og sort er kraftpapir også en mulighed, som mange køber, da det er lavet af genanvendelige råvarer og kan nedbrydes i naturen. Her kan et brand med fokus på bæredygtighed opnå nogle fordele.

Vi tilbyder alt tilbehør til dine jumbo sugerør

Har du eksempelvis brug for jumbo sugerør, har du måske også brug for plastikkrus til at drikke af, og måske endda et plastik låg, enten fladt eller kuppelformet, med hul.

Hos GS-Supply har vi hele pakken, så du kan få plastikkrus MED et pap- eller plastiksugerør fra samme sted. Plastikkrus med kuppel låg bruges til alt fra juice til smoothies og milkshakes, men kan principielt bruges til hvad som helst. Det samme gælder plastikkrus med fladt låg, der dog oftest bruges til sodavand eller saftevand.

Hertil tilbyder vi også rørepinde, som et must til drinksglasset.

Vi leverer til lokale, såvel som internationale virksomheder

Hos GS Supply sælger vi til mange internationale virksomheder. Vi tilbyder, som beskrevet ovenfor, et bredt udvalg af sugerør i forskellige længder, materialer og farver, så der er noget for enhver smag.

Vores produkter er populære hos lokale, såvel som internationale virksomheder på grund af deres høje kvalitet, miljøvenlighed og attraktive udseende. Hvis i er interesserede i et uforpligtende tilbud på jeres produkter, kan i kontakte vores salgsafdeling.

Andre har også set

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Search
Generic filters

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,- ekskl. moms og afgifter.

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.