Papkrus - GS-Supply

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.

Papkrus

Varekategorier

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matcher dit valg.

Papkrus

Papkrus er de perfekte to-go kopper til at servere drikke til at tage med på farten. De er velegnede til såvel kolde som varme drikke, og benyttes ofte til kaffe, te, varm chokolade o.lign. Men principielt kan de benyttes til alt, og går sammen med andet papservice som paptallerkner, eller generelt engangsservice som træbestik.

Vi tilbyder også rørepinde, til f.eks. at røre mælk i kaffen.

Papkrus til enhver lejlighed

Papkrus kan bruges i mange sammenhænge, både af restaurationer og caféer, til store kulturelle begivenheder som koncerter og festivaler, og til større arrangementer som konfirmationer og firmafester. Med papkrus slipper du for opvasken, og du slipper også for glasskår i tilfælde af uheld.

Papkrus med logo

Ønsker du at sætte et mere personligt præg på dine papkrus, eller bare at fremhæve dit brand i bybilledet og folks bevidsthed, er der også mulighed for at bestille papkrus med logo.

Papkrus med enkelvæg, dobbelvæg eller ripple wall?

Hos GS-Supply har du mulighed for at vælge mellem papkrus med enkelvæg eller dobbelvæg, samt rillet væg.
Papkrus med enkelvæg er angivet ”SW” for ”single wall” i vores produktsortiment. Disse er de billigste papkrus vi tilbyder, og er bedst egnet til kolde til mellemvarme drikke som sodavand, vand, saft, mælk, juice, mm. De kan også sagtens benyttes som kaffebæger, eller til andre varme drikke, såsom te eller varm chokolade. Dog trænger varmen hurtigere igennem koppen og gør det lettere ubehageligt at holde på, i forhold til kopper med rillet væg eller dobbelvæg. Det kan dog også afhjælpes ved at tilkøbe sleeves til papkrus.

Papkrus med dobbelvæg er angivet med ”DW” for ”double wall” i vores produktsortiment. Disse er bedre isoleret, og derfor særlig velegnet til meget varme eller meget kolde drikke, da temperaturen ikke trænger nær så meget ud til ydersiden, hvilket gør krusene mere behagelige at holde om. Hvis du ønsker at dit brand skal emme af kvalitet, er det disse kopper du bør vælge.

Der er også mulighed for at købe papkrus med rillet væg. Disse holder ikke lige så godt på temperaturen som dobbelvægs-papkrus, men holder til gengæld bedre på den end enkelvægs-papkrus, hvilket gør dem til det perfekte kompromis, også prismæssigt.

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Search
Generic filters

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.