Plastikbægre og -bøtter - GS-Supply
loader image

Plastikbægre og -bøtter

Udvalgte produkter

Varekategorier

Plastbægre og -bøtter

Her finder du alle vores plastbægre og -bøtter, inklusiv dressingbægre, Condi-bøtter til suppe, is el.lign., samt det ikoniske hvide plastik automat-/kaffebæger.

Plastbægre

Vi har plastbægre i alle størrelser og former, uanset om du søger større plastbægre til salat el.lign., eller mindre plastbægre til dressing eller andre typer dyppelse.

Dressingbægre

Disse små plastbægre bliver også ofte kaldt dressingbægre, portionsbægre eller dipbægre. De er velegnet til alle typer dyppelse, lige fra ketchup til mayonnaise til karrysovs eller tomatsalsa mm. Disse små plastbægre er essentielle for de fleste take away restauranter, især dem der tilbyder pommes frites som tilbehør.

Hos GS Supply har vi både små runde dressingbægre, og 3-rums dressingbægre med rum til forskellige typer dyppelse. Vi tilbyder plastbægre med en kapacitet fra 30 ml og helt op til 100 ml – og dertilhørende låg – så der er til alle typer tilbehør og kondimenter, uanset om det er ketchup eller hjemmelavet marmelade.

Plastikbøtter

Udover de små dressingbægre indeholder siden også større bøtter af plast, hvor af nogle af dem også kaldes bægre. Terminologien kan være lidt forvirrende. Men om du leder efter bægre eller bøtter, så finder du alt indenfor madopbevaring af plast på denne side, uanset om du leder efter salatbægre, også kaldet plastbakker, eller store Condi-bøtter. Leder du efter isbeholdere, kan du finde dem i en separat kategori.
Hvis du ikke finder det du søger, så tøv ikke med at kontakte os. Måske har vi det på lager, men det er bare ikke dukket op på hjemmesiden endnu.

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.