Plastikkrus - GS-Supply
loader image

Plastikkrus

Udvalgte produkter

Varekategorier

Plastikkrus

Plastikkrus, plastikglas, plastikkopper. Kært barn har mange navne. Hos GS Supply finder du alt indenfor engangsglas af plast til konkurrencedygtige priser, uanset om du leder efter shotglas af plastik, hvide plastik kaffekrus (også kendt som automatbægre), eller almindelige gennemsigtige plastikkrus. Vores plastikkrus er velegnet til at servere såvel fadøl som saftevand, og med kuppellåg og sugerør egner de sig også til alt fra juice til milkshakes. Vores engros engangsservice er velegnet til større arrangementer, såvel som til virksomheder indenfor restaurationsbranchen, samt frivillige foreninger og klubber.

Plastikkrus er som regel bedst egnet til kolde drikke (med automatbægre som særlig undtagelse). Planlægger du at servere varme drikke, såsom kaffe eller varm chokolade, anbefaler vi at du tager et kig på vores papkrus i stedet.

Plastikkrus med logo

Hos GS Supply har du mulighed for at få trykt din virksomheds logo på plastikkrus, såvel som papkrus, bakker, bokse, salatskåle, bægre, wrapping papir m.m. På den måde får dine krus og engangsservice et mere eksklusivt og unikt udtryk. Er du interesseret i at anskaffe krus med logo til din forretning, kan du læse mere eller rette direkte henvendelse på vores side om emballage med tryk. Vores grafiker vil på baggrund af det tilsendte logo og eventuelle andre designønsker udarbejde et bud på hvordan det ønskede produkt vil se ud i praksis, og er du tilfreds med design og pris sender vi emballagen til produktion.

Plastikkrus til de store arrangementer

Vi leverer plastikkrus der kan bruges til alle slags arrangementer, uanset om det er koncerter, konfirmationer, firmafester el.lign. Plastikkrus er smarte fordi du slipper for opvasken, og du undgår risiko for glasskår, når festen måske bliver lidt for våd. Vi byder også på alt andet indenfor engangsservice, så ønsker du også tallerkener og bestik til dit arrangement kan vi levere det hele.

Store og små plastikkrus

Vi har store plastikkrus der kan indeholder helt op til 500 ml væske, og små plastikkrus der kan indeholde helt ned til 200 ml væske. Derudover har vi plastik vinglas (der dog kan bruges til meget andet, eksempelvis saft) der har en væskekapacitet på 150 ml, samt 4 cl og 2 cl plastik shotglas.

Der kan være forskellige grunde til at vælge forskellige størrelser af plastikkrus. Mindre plastikkrus betyder mindre væske pr. servering, og kan derfor betyde færre omkostninger og større fortjeneste. Du skal ikke nødvendigvis være bekymret for at kunden føler sig snydt. Et overfyldt lille plastikkrus ser ofte ud af mere end et almindelig fyldt stort plastikkrus.

Omvendt kan større plastikkrus være med til at retfærdiggøre højere priser pr. servering, hvilket også kan give højere fortjeneste. Alternativt kan det være at du ønsker at give kunderne mere value for money, så de ikke fravælger dig til fordel for konkurrenten. Derudover kan forskellige størrelser også være mere eller mindre velegnet til forskellige væsker.

Uanset hvad du vælger, så har vi det hele hos GS-Supply. Og finder du mod forventning ikke det du søger her, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan være at hjemmesiden ikke er opdateret med vores nyeste produkter, eller at vi har mulighed for at skaffe det hjem som du ønsker.

Plastik shotglas i flere størrelser

Om du driver bar, eller bare forbereder et større festligt arrangement, så kan plastik shotglas vise sig uvurderlige. Det er noget der giver glade gæster. Sammenlignet med alternativer af glas er de en del mere sikre i berusede sammenhænge.

Shotglas benyttes som regel til alkohol, men kan også være velegnet til visse juicer og andre helsedrikke, såsom ingefærshots, samt smagsprøver af alskens slags drikke. De fås i flere størrelser, så du kan vælge det der passer bedst til lejligheden.

Bæredygtige RPET plastikkrus

Alle vores plastikkrus består af plast af høj kvalitet. Er du særlig interesseret i bæredygtighed er det dog RPET plastikkrus du bør vælge. RPET fremstilles af genanvendt plast, og bidrager således ikke til merproduktion på samme måder som andre plasttyper. Derudover kan RPET plastikkrus omsmeltes og genanvendes til fremstilling af ny RPET, såfremt de sorteres korrekt når de bliver smidt ud. Den sidste del er udfordrende, men gør man sine kunder opmærksom på at de ved korrekt bortskaffelse hjælper til reduktionen af plastforurening, kan det gøre en forskel.

Mange er af den opfattelse at papkrus er det mest bæredygtige valg. Dette er imidlertid mere komplekst end som så. Det er sandt at papkrus nedbrydes lettere i naturen end plastik. Til gengæld udleder det 5 gange så meget kuldioxid at producere et papkrus som det gør at producere et plastikkrus. Denne forskel bliver endnu større når plastikken genanvendes til produktion af nye plastikkrus, hvilket reducerer udledningen til under en fjerdedel af hvad der er forbundet med produktion af nye plastikkrus.

Andre typer plastik

Udover RPET har vi også plastikkrus af PET, polystyren (PS), og polypropylen (PP).

PET kan genanvendes og blive til RPET, og plastikkrus af PET er således relativt bæredygtige. Dog sparer man ikke miljøet for lige så meget af den forurening der er forbundet med produktion, hvis man køber nyfremstillede PET plastikkrus, frem for RPET plastikkrus, hvor plastikken allerede er genanvendt.

PS plast er en relativ blød og eftergivende plasttype, og er en af de billigste former for plastik at fremstille. Der kan således være mange penge at spare ved at købe plastikkrus af PS. Ulempen er at de ikke er helt lige så bæredygtige eller af helt lige så høj kvalitet som andre typer plastikkrus.

PP plast er hårdere og mere robust end PS plast, og føles derfor også som af højere kvalitet at holde ved. Vil du gerne have at dit brand forbindes med højere kvalitet, bør du derfor vælge denne plasttype over PS plast. RPET og PET vil også være gode valg i denne sammenhæng.

Plastikkrus eller papkrus?

Overvejer du om du skal vælge plastikkrus eller papkrus som engangsservice? Som tommelfingerregel gælder det at papkrus er velegnet til varme drikke som kaffe og varm chokolade, mens plastikkrus egner sig bedre til kolde væsker og desserter, såsom juice, smoothies og milkshakes. Pap holder bedre på varmen, og isolerer bedre, så man ikke brænder hænderne. Derudover har nogle typer plast et relativt lavt smeltepunkt. Selvom varme væsker sjældent er nok til at smelte plastkrus kan det alligevel forekomme, så det er generelt stadig ikke den bedste idé at blande de to ting. Der findes dog flere undtagelser for denne tommelfingerregel, såsom kold sodavand i papkrus i biografen, eller varm kaffe i automatbægre.

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.