Poser - GS-Supply
loader image

Poser

Udvalgte produkter

Varekategorier

Poser

Her finder du poser af enhver art, fra bæreposer (primært papirsposer) med eller uden hank, til brødposer, grillposer, affaldsposer, fryseposer og sprøjteposer. Alle vores poser er engros.

Bæreposer

Hos GS-Supply kan vi byde på bæreposer både med og uden hank. Mange af vores bæreposer er papirsposer, der er blevet mere og mere populære i takt med at folk er blevet mere miljøbevidste. Vores sortiment består primært af brune papirsposer med klodsbund, men vi tilbyder også bæreposer i andre materialer.

Vores papirsposer uden hank bruges typisk indenfor restaurationsbranchen. Det samme gælder papirsposer med hank, der også anvendes ved f.eks. tøjsalg. Vores papirsposer med hank kan også med fordel bruges som gaveposer eller goodiebags.

Der er også mulighed for at få poser med logo , hvis du ønsker at bringe dit brand mere ud i bybilledet. Vi har en dedikeret grafiker, og på baggrund af tilsendt logo og eventuelle andre designønsker vil vi udarbejde et bud på hvordan posen kommer til at se ud, samt give et prisoverslag som du kan forholde dig til.

Brødposer

Også kaldet bagerposer. Vi har både små og store brødposer med diverse mål, heriblandt også fluteposer. Derudover har vi også fransk hotdog poser og pommes frites poser.

Alternativt kan det være du søger smørrebrødsæsker , hvilket vi også tilbyder.

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.