Desinfektionsmidler - Overfladedesinfektion til billige priser

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Desinfektionsmidler - Overfladedesinfektion til billige priser

I vores sortiment hos GS Supply kan alt i finde inden for desinfektionsmidler til hjemmet og desinfektionsmidler til arbejdspladsen.

Vores udvalgte desinfektionsmidler er valgt efter effektivitet, brugervenlighed, sikkerhed og prisleje – disse parametre er beskrevet i teksten under produkterne.

Se sortimentet herunder.

Varekategorier
Varekategorier

Desinfektionsspray, desinfektionsgel og spritservietter til overfladedesinfektion som desinficerende rengøringsmidler

Vores desinficerende rengøringsmidler er det perfekte valg for virksomheder, som har fokus på høj kvalitet, sundhed og billige priser.

Vi har det typiske sortiment, som virksomhederne efterspørger, herunder desinfektionsspray, desinfektionsgel og spritservietter til overfladedesinfektion:

En desinfektionsspray er den perfekte metode til hurtig og effektiv desinfektion af overflader, eksempelvis kantinebordene efter frokost. Det er nemt at anvende og tørrer hurtigt, så du kan fortsætte med de daglige arbejdsopgaver, uden forsinkelse.

Spritservietter til overfladedesinfektion er et nemt alternativ til de “almindelige” desinfektionsmidler. De er lette at have med sig eller have stående på bordene så medarbejderne altid kan holde overfladerne rene og hygiejniske.

Desinfektionsgel er den perfekte løsning for virksomheder, der ønsker at have muligheden for at kunne desinficere hænderne uden at skulle tørre dem. Gelen er nem at anvende og tørrer hurtigt. Det er en perfekt løsning at have ved indgangen til virksomheden eller ved indgangen til kantinen.

Vi tilbyder desinficerende rengøringsmidler til alle brancher

Det er især vigtigt for virksomheder at benytte desinfektionsmidler for at bibeholde et rent og hygiejnisk arbejdsmiljø. Dette er især vigtigt i disse tider, hvor vi står over for udbrud af virus som COVID-19.

På en arbejdsplads er der mange muligheder for, at medarbejdere og kunder kan blive udsat for bakterier. Derfor er det vigtigt, at der altid er adgang til desinfektionsmidler, så medarbejderne kan spritte og vaske deres hænder af og andre overflader. På den måde medarbejdere og kunder beskyttes mod smitte af bakterier mm.

Desinfektionsmidler benyttes i en række forskellige brancher, hvor sundheden er en særlig vigtig parameter, herunder:

  • Sundhedssektoren: Her er desinfektionsmidler er en væsentlig del af hygiejnen, da de hjælper med at reducere spredningen af infektioner og sygdomme. De benyttes ofte på hospitaler, klinikker og andre sundhedsfaciliteter.
  • Fødevareindustrien: Desinfektionsmidler er også vigtige i fødevareindustrien. De benyttes ofte i fødevareproduktion, -forarbejdning og -distribution.

Hertil findes også de mere generelle brancher, herunder:

  • Offentlige rum: Overfladedesinfektion benyttes også i offentlige rum som skoler, biblioteker, kontorer og andre steder, hvor der er mange mennesker, der opholder sig. De kan bidrage til at reducere spredningen af infektioner og sygdomme blandt brugerne.
  • Personlig pleje: Det benyttes også inden for personlig pleje, f.eks. i frisørsaloner, hvor der benyttes instrumenter, der skal rengøres og desinficeres mellem kunderne.
  • Transportsektoren: Det benyttes også inden for transportsektoren, f.eks. i lufthavne, på fly, i busser og tog, hvor de kan bidrage til at reducere spredningen af infektioner og sygdomme, hvor folk er tætte gennem transporttiden.
  • Hoteller og turisme: Det benyttes også inden for hotel- og turismebranchen, hvor de kan bidrage til at øge hygiejnen og renligheden i værelser, fællesområder og andre offentlige områder.

Sikre desinfektionsmidler til billige priser fra kendte leverandører

Når GS Supply vælger leverandører, kigger vi altid på følgende parametre:

  • Effektivitet: Det er vigtigt, at desinfektionsmidlerne er effektive til at dræbe bakterier, virus og andre mikroorganismer.
  • Brugervenlighed: Desinfektionsmidlerne skal være nemme at anvende og tørrer hurtigt, så vores kunder ikke bliver forstyrret i deres daglige opgaver.
  • Pris: Prisen på desinfektionsmidlerne er især vigtigt, da vi ikke mener et sundt arbejdsmiljø skal koste mange penge.
  • Mængder: Vores kunder gør det muligt for os at levere lavere priser. Det fungerer på den måde at jo større vi kan købe ind, jo billigere priser kan vi levere til vores kunder. Derfor kan være en god idé at bestille i større mængder, hvis dette er muligt.

Kontakt os hos GS Supply for en uforpligtende dialog omkring de rette løsninger indenfor desinficerende rengøringsmidler til jeres behov.

Andre har også set

Scroll to Top

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.