Affaldshåndtering - Find produkterne til erhvervs affaldssortering

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Affaldshåndtering - Effektive produkter til affaldssortering

Optimer din affaldshåndtering med vores udvalg af effektive produkter. Vores sortiment er designet til at gøre affaldssortering nemmere og mere praktisk.

Se udvalget herunder.

Varekategorier
Varekategorier

Affaldshåndtering er en kritisk faktor

Affaldshåndtering er en kritisk faktor i at opretholde en ren og hygiejnisk omgivelse, både i offentlige og private miljøer. Det er vigtigt at have en effektiv løsning til håndtering af affald for at sikre, at det ikke spreder bakterier eller skaber lugtgener, samt at det ikke skader miljøet.

Hos dagens virksomheder er det også vigtigt at tænke på miljøet. Januar 2021’s ændringer i affaldsbekendtgørelsen har ført til nationalt ensartede sorteringskriterier for både husholdningsaffald og erhvervsaffald, der ligner husholdningsaffald.

Pågældende affald vil typisk være affald, der minder om det vi kender fra private husholdninger. Der findes følgende muligheder for sorteringer af det huslignende affald:

  • Papiraffald og papaffald
  • Metalaffald og glasaffald
  • Metalaffald og plastaffald
  • Plastaffald og mad- og drikkekartonaffald
  • Metalaffald, plastaffald og mad- og drikkekartonaffald

Derfor er det nu vigtigere end nogensinde at virksomheder sorter deres affald på den korrekte måde, hvilket kræver at de har de rigtige forudsætninger for at føre affaldssortering ud i livet. Det er dertil vigtigt at have en affaldshåndterings plan, i stedet for at smide affaldet i skraldespanden uden at sortere det. Dette kan hjælpe med at reducere mængden af affald, der skal bortskaffes, og kan også hjælpe med at genanvende materialer, der ellers ville blive kasseret som affald. De affaldsspande, man vælger at bruge, skal være markerede med ikoner, så der ikke er nogen tvivl om, hvordan der skal sorteres.

Her har du tre gode grunde til at gå i gang med at sortere affald:

  1. Det er godt for miljøet
  2. Ressourcer bruges mere miljøvenligt
  3. Staten kræver det af dig pr. 31.12.22

Gode tips til affaldssortering

For at implementere affaldssortering, kan du som virksomhed, til at begynde med, udpege en affaldsansvarlig, der kan finde ud af hvilke typer affald i skal sortere. På den måde kan i finde ud af hvilke sorteringssystemer i har brug for. Dette kan, for mange arbejdspladser, også kræve ændrede vaner, hvilket kan være svært at implementere. Derfor anbefaler vi et affaldshåndteringssystem fra os.

Køb vores produkter til affaldshåndtering

Ved køb af vores affaldshåndteringsprodukter, kan disse løsninger hjælpe dig og dine ansatte, med at sortere på den rigtige måde og øge deres engagement i affaldshåndtering. De kan også hjælpe med at mindske miljøbelastningen fra arbejdspladsen og reducere din virksomheds kulstofaftryk, hvilket er med til at beskytte planeten. Dette sender et signal til både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere om, at ens virksomhed tager socialt ansvar.

Vores affaldsløsninger hjælper dertil din virksomhed med at overholde de gældende regulativer og regler for affaldshåndtering, som er pålagt dem af staten. Dette gør at virksomheden kan undgå bøder eller straf for brud på disse.

Har virksomheden eventuelle miljømæssige certificeringer, kan denne løsning også være med til at opfylde disse, i forhold til eventuelle krav fra certificeringerne. Derfor anbefaler vi vores løsninger, som et godt valg for virksomheder, der ønsker at gøre en aktiv indsats for miljøet.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål ifbm. affaldshåndtering

Affaldshåndtering kan være en udfordring, især for erhverv. Derfor har vi samlet en liste over de mest stillede spørgsmål om affaldssortering. Find svar på alt fra korrekt sortering til brug af affaldsprodukter.

Hvorfor skal jeg sortere mit affald? Er affaldssortering lovpligtigt?

Pr. 31.12.2022 er det et krav fra Miljøstyrelsen, at arbejdspladser sorterer deres husholdningslignende affald. Dette skal gøres efter de samme sorteringsregler som gælder for private husholdninger. Foruden dette, er affaldssortering godt for miljøet, idet materialerne kan bruges igen i produktionen af nye produkter. På denne måde er man med til at reducere ens eget kulstofaftryk.

Hvordan affaldshåndteres dåser?

Tomme dåser kan du putte i genbrugsskraldespande, der er markeret med ”metal”.

Hvordan affaldshåndteres mælkekartoner?

Mælkekartoner kender du fra morgenbordet. De skal sorteres i plast, sammen med f.eks. juicekartoner.

Hvordan affaldshåndteres sølvpapir?

Hvis det er rent, skal det sorteres i beholderen til glas, plast og metal. Hvis det er beskidt, skal det til restaffald.

Hvordan affaldshåndteres køkkenrulle?

Køkkenruller må man godt smide i bioaffaldsspanden – ellers i restaffald.

Hvordan affaldshåndteres flamingo?

Flamingo afleveres til en genbrugsstation. Det kan også kommes i en sæk til storskrald.

Hvid flamingo kan afleveres til en genbrugsstation eller kommes i en klar sæk til storskrald. Farvet flamingo er restaffald.

Hvordan affaldshåndteres bleer?

Bleer skal i restaffald.

Hvordan affaldshåndterer erhverv?

Danske virksomheder skal pr. 31.12.22 sortere deres husholdningslignende affald på samme måde som husholdninger.

Andre har også set

Scroll to Top

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.