Håndklæderuller i papir - Midi / Mini - Køb billigt på vores webshop

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Et bredt udvalg af effektive håndklæderuller i papir

Er din virksomhed på udkig efter håndklæderuller i papir? Så se nærmere på vores store udvalg af håndklæderuller.

Disse håndklæderuller er perfekte til både køkkener og toiletter i restauranter, caféer, institutioner, skoler, virksomheder og værksteder. De er lavet af høj kvalitet og absorberende materiale, der effektivt fjerner fedt, snavs og bakterier.

Se udvalget herunder.

Varekategorier
Varekategorier

Et bredt udvalg af modeller

Vi tilbyder et stort udvalg af håndklæderuller i forskellige størrelser og kvaliteter, så du kan finde den perfekte løsning til dit behov.

  • Vi har både 1 og 2-lags modeller.
  • Vi har håndklæderuller med 120 meter og helt op til 300 meter papir.
  • Vi har både med og uden hylse.

Se uddybning her:

Vi har 153 meter 2-lags modeller, som er velegnet til køkken og toiletter på restaurant, caféer, institutioner, skoler, virksomheder og værksteder, og er en løsning, der dækker både basale og komfortable behov.

Vi har 300 meter 1-lags modeller som er mere budgetvenlige løsninger, der er velegnet til værksteder og andre industrielle områder, der kræver en stærk og absorberende håndklæderulle.

Vi har 120 meter 1-lags modeller som er kompakte og praktiske løsninger, der er velegnet til både køkken og toiletter i mindre virksomheder og hjemmet.

Og vi har 140 meter 2-lags håndklæderuller som er bløde og komfortable løsninger, der er velegnet til køkken og toiletter i restauranter, caféer, institutioner, skoler, virksomheder og værksteder.

Uanset hvilken type i vælger, så kan i være sikker på at modtage en utrolig effektiv løsning.

Kontakt os endelig, hvis i står med andre behov.

Få lang levetid og høj ydeevne med vores håndklæderuller

Søger i økonomiske løsninger? Så se nærmere på vores håndklæderuller. Med en lang levetid og høj ydeevne er vores håndklæderuller det ideelle valg for jer.

Vores håndklæderuller er op til 300 meter lange, hvilket betyder, at du får mere for pengene og skal skifte rullerne mindre ofte. Derved sparer du både manuel tid og ressourcer ved at foretage færre udskiftninger.

Vores håndklæderuller er lavet af høj kvalitet og absorberende materiale, der effektivt fjerner fedt, snavs og bakterier. Det betyder, at de er ideelle til brug i køkkener, toiletter og andre industrielle områder, hvor rengøring er vigtig.

Bestilt jeres håndklæderuller i dag

Ved at vælge vores håndklæderuller i papir, bidrager din virksomhed til at reducere jeres manuelle håndteringer og reducere jeres omkostninger. De er nemlig nemme at installere og skifte, så du kan fokusere på at drive din virksomhed frem for at tænke på at skifte aftørringspapir.

Vi har et stort udvalg af håndklæderuller i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til din virksomheds behov. Bestil nu og oplev forskellen i både økonomi og miljøvenlighed med vores effektive håndklæderuller.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål omkring håndklæderuller

Hvor kan man anvende håndklæderuller?

Der er ingen begrænsninger på hvor håndklæderuller kan anvendes, eksempelvis i køkkenet, omklædningsrum, badeværelser, i butikker eller eksempelvis værksteder.

Andre har også set

Scroll til toppen
Search
Generic filters

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Search
Generic filters

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,- ekskl. moms og afgifter.

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.