Isbæger med logo tryk - Et stort udvalg af billige is bægre

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Et stort udvalg af billige isbægre med logo tryk

Er du ejer af en iskiosk eller en anden restaurant, der sælger is, så ved du, at det er vigtigt at have de rette isbægre til servering.

Derfor tilbyder vi en bred vifte af isbægre i høj kvalitet, der sikrer, at din is forbliver frisk og lækker, uanset hvor om du sælger is eller er forbruger af is.

Vi har endvidere mulighed for logo tryk herpå – kontakt vores personale for en uforpligtende dialog herom.

Varekategorier
Varekategorier

Isbægre specielt designet til at holde isen kold

Isbøtter er specielt designet til at holde store mængder is koldt, mens den transporteres fra et sted til et andet. De er typisk lavet af robust materiale, plast og XPS, så de kan holde til de hårdeste forhold og sikre, at isen forbliver intakt under transporten.

Isbøtter er almindeligvis brugt af iskiosker, restauranter og andre virksomheder, der sælger is, til at transportere store mængder is til deres lokaler eller til off-site arrangementer, såsom festivaler eller fester. De kan også findes blandt private, der ønsker at holde deres is kold, mens de er på farten, fx ved at tage den med på ferie eller lignende.

Fantastiske materialer med høj isoleringsevner

Vores sortiment består af  isbægre i pap med plast låg.

XPS er særlig godt, fordi det er et let, stærkt og holdbart materiale, der har en høj isoleringsevne og kan modstå fugt og påvirkninger af andre udefrakommende faktorer.

Plastik er godt til isbeholdere, fordi det er let, stærkt, holdbart og nemt at rengøre. Plastik har også en lav vægt, hvilket gør det nemt at transportere og opbevare. Det er også relativt billigt at producere, hvilket gør det økonomisk attraktivt.

Et flot og præsentabelt isbægre med logo tryk til jeres kunder

Hos GS Supply tilbyder vi et bredt udvalg af emballage til is i forskellige størrelser. Vi har alt fra små emballager til en enkelt portion is til store emballager, der kan rumme store mængder is, anbefalet til opbevaring.

Et isbæger kan have mange forskellige farver og designs, så i kan vælge et, der passer til jeres personlige præferencer. Du kan f.eks. vælge et isbæger med et unikt udtryk, så det skiller sig ud og bliver endnu mere personligt for jeres virksomhed.

Vi oplever tit at virksomheder efterspørger at få isbægre med logo tryk, samt et andet unikt design som passer til deres brand.

Hos GS Supply har vi en lang række kunder, som ønsker isbægre med logo tryk – vi bliver tit valgt på baggrund af:

 • Vi har stor erfaring med isbægre med logo tryk
 • Vi kan producere i alle farver
 • Vi producerer præcist efter kundens behov
 • Intet stykantal er for stort
 • Vi tilbyder en god service og hjælper selvfølgelig med designfiler, samt forslag til et helt unikt design.

Et komplet udvalg af tilbehør til isbægrene til iskiosken

Hos GS Supply ønsker vi at være et komplet B2B-online handelshus, hvor vores kunder kan få alle de produkter, de har behov for.

Derfor tilbyder vi også en række tilbehør, der er passende til iskiosken:

 • Isbæger og isbeholdere: Til opbevaring og transport af is
 • Isske: Is skeer er små skeer, der er specielt designet til is. De har en tyndere spids, end en normal ske, der gør det nemt isen, med skaft, der er nemt at holde på.
 • Servietter: Servietter er et nyttigt tilbehør til iskiosken, da de gør det nemt for kunderne at tørre sig om munden og holde sig ren, mens de spiser deres is. Der findes mange forskellige typer af servietter, så du kan vælge dem, der passer bedst til din virksomheds behov og stil. Se det store udvalg.
 • Papkrus og låg: Uvurderlig når det kommer til salg af varme drikke, som kakao og kaffe.
 • Rørepinde: Perfekte til f.eks. at røre flødeskummen ud i den varme kakao.
 • Menu holdere: Få vist jeres fantastiske is-sortiment til kunderne, så de kan se hvilken smag de ønsker.

Har du behov for andre produkter end de nævnte? Så kan du med fordel se i vores kategorier efter yderligere, eller kontakt os for en uforpligtende dialog omkring jeres behov.

Køb hos GS Supply

Har du brug for emballage til is til jeres forretning denne sommer? Så er vi den perfekte løsning for dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg af emballager, der passer til alle dine behov. Uanset om du har brug for en enkel og stilren emballage til opbevaring af is i disken, eller om du har brug for en mere kreativ og unik isbægre til din isbutik, så har vi det, du har brug for.

Vores emballager er lavet af høj kvalitet materialer, så du kan være sikker på, at din is vil holde sig frisk og smagfuld hele vejen hjem til dine kunder. Så hvis du står og mangler emballage til is i denne sommer, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi vil gerne være din foretrukne leverandør af emballage til is og hjælpe dig med at få en succesfuld isforretning – for sammen tror vi på at vi kan vækste bedst.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores emballage-løsninger og få et tilbud.

Andre har også set

Scroll to Top

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.