Kageæsker med låg - Billige kagebokse til engros og privat

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Et bredt udvalg af billige kageæsker med låg

Hos GS Supply tilbyder vi et bredt udvalg af kageæsker med låg og eksempelvis rude til små bagerier såvel som engros til virksomheder som har fokus på høj kvalitet og pris.

Som bageri er det vigtigt at jeres kunders kager er beskyttet under transporten, så de ankommer flotte og friske til bordet.

Vores kagebokse er lavet af høj kvalitet materiale, der sikrer at jeres kager er beskyttet og forbliver lækre til tidspunkt de skal spises.

De hvide kageæsker er også nemme at åbne og lukke, så dine kunder kan nyde deres kager når som helst. Kageæskerne er også miljøvenlige, så du kan føle dig godt tilpas med at bruge dem.

Varekategorier
Varekategorier

Kageæsker med låg for beskyttelse af kagerne

Hos GS Supply tilbyder vi en række forskellige typer kagebokse, herunder kageæsker med låg, som giver følgende fordele:

Kageæsker med låg giver beskyttelse af kagerne, fordi de holder kagen på plads og hindrer den i at blive forstyrret eller skadet under transport. Låget gør det også muligt at lukke æsken, så kagen ikke udsættes for støv/skidt eller andre elementer, der kan påvirke dens smag eller konsistens.

Derudover kan kageæsker med låg også hjælpe med at holde kagen frisk og sprød længere, fordi låget forhindrer, at der trænger fugt ind i æsken, og at kagen bliver blød eller udtørret. Låget kan også være med til at sikre, at kagen ikke tager skade, hvis den bliver væltet eller rystet under transport.

I sidste ende giver kageæsker med låg beskyttelse af kagerne ved at holde dem på plads, holde på deres friskhed og forhindre skader under transport.

Billige kageæsker med et professionelt og pænt udseende

Kageæsker er ikke bare simple beholdere til at transportere kager, men også udtryk konditorens kreative side. De er typisk lavet af materialer som pap, og kan have forskellige former, størrelser og designs. Nogle kageæsker er enkle og praktiske, mens andre er mere avancerede og indbydende.

Vi tilbyder f.eks. billige kageæsker i forskellige designs, så man kan se kagen eller hvor æsken er helt lukket.

For virksomheden giver de flotte æsker et mere professionelt og pænt udseende, hvilket kan være en stor fordel, hvis man vil præsentere sine kager på en attraktiv måde på display. Det kan også være en god måde at skille sig ud fra konkurrenterne og fange kundernes opmærksomhed.

Hvis kunden skal overraske familien eller arbejdet med lækre hjemmelavet kager, kan kageæsker være en festlig måde at transportere og præsentere dem på. Vi har et bredt sortiment af hvide kageæsker i pap, som kan dekoreres med dit eget personlige præg, eller du kan vælge en af vores “farvede” kageæsker i pap.

Køb kageæsker med logo og tryk for unik markedsføring

Kageæsker med logo og tryk kan give unik markedsføring, fordi de gør det muligt for virksomheder, at:

  • Forbedre deres brandgenkendelighed: Ved at have dit logo trykt på kageæskerne, vil dit brand blive set af flere mennesker. Dette kan hjælpe med at øge genkendeligheden af dit brand og styrke dit omdømme.
  • Få et professionelt udseende: Kageæsker med logo ser professionelle og eksklusive ud. De kan give indtryk af, at du er dedikeret til at levere kvalitetskager til dine kunder.
  • Få mere markedsføring for pengene: Ved at trykke dit logo, får du markedsføring, når folk transporterer dem rundt i byen. Dette kan give dig mere synlighed for pengene end andre former for markedsføring.
  • Få større troværdighed: Kageæsker med logo kan bidrage til at skabe en følelse af troværdighed og professionalisme for dit brand. Dette kan være især nyttigt, hvis du sælger dine kager til offentlige begivenheder eller cateringvirksomheder.
  • Få et personlig touch: Ved at tilføje dit logo til æskerne, giver du dine varer et personligt touch. Dette kan hjælpe med at skabe en stærkere forbindelse mellem dig og dine kunder.

Hos GS Supply hjælper vi vores kunder med design af logo på emballage til kager. Så kontakt os for en uforpligtende dialog omkring kageæsker engros.

Køb jeres kagebokse hos GS Supply i dag

Vi er en velrenommeret leverandør af kageæsker i høj kvalitet. Vi tilbyder et stort udvalg af æsker i forskellige størrelser, former og designs, så der er noget for enhver smag og lejlighed. Vores æsker er fremstillet af miljøvenlige materialer og er lette at åbne og lukke, så jeres kager kan transporteres sikkert og holde sig friske – som de fortjener.

Vi har et dygtigt team, der sørger for at være opdateret på fakta omkring vores produkter. Kundeservice er nemlig en prioritet for os, og vi tilbyder hurtig levering og en effektiv håndtering af eventuelle problemer eller spørgsmål.

Uanset om du er en professionel konditor eller privat, som vil forkæle dine venner og familie med en lækker kage, kan du være sikker på at finde det perfekte valg hos GS Supply.

Opret en kundekonto for at opnå større rabatter på jeres kagebokse

Opret en kundekonto for at opnå større rabatter som kunde hos os.

Som fordelskunde hos os kan du nemt og hurtigt genbestille dine tidligere ordre og oprette favoritlister. Dette er en praktisk funktion, da du kan være sikker på at få bestilt de samme kagebokse, som du har brugt før og været tilfreds med.

Udover at tilbyde kagebokse, har vi også et stort udvalg af andre typer af fødevareemballage, såsom kagepapir og kagepap, take away emballage og papirsposer, som du kan vælge imellem. Gennem vores fordelskundeordning kan du nemt bestille det, du har brug for.

Hvad bruger man kageæsker til?

Kageæsker er især nyttige for bagere, der leverer kager til deres kunder, eller for folk der skal transportere kager til fester eller andre begivenheder, såsom et bryllup, en fødselsdag eller konfirmation, hvor de kan pyntes med krymmel, blomster og/eller glasur for at gøre dem endnu mere specielle.

Kageæsker bruges til at opbevare og transportere kager. De beskytter kagerne mod skader og sørger for at de holder sig friske under transport. Kageæskerne gør det også nemt at åbne og lukke kagerne, så de kan nydes når som helst. De er også ofte miljøvenlige og kan genbruges. Kageæsker kan gøre meget for kagen, og bruges til en lang række forskellige kager, eksempelvis som kageæsker til cupcake, lagkager mm.

Hvor køber man kageæsker?

Hos GS-Supply kan du købe et stort udvalg af kageæsker, fra hvide kageæsker til brune kageæsker, som er passende til både større lagkager og småkager. Hos GS Supply har vi altid kundens behov i fokus – derfor kan vi rådgive omkring materialevalg, design og pris ift. hvilken kageboks i skal vælge.

Hvis du ønsker at købe kageæsker hos os, kan du bestille her på vores webshop eller kontakte os direkte for at stille spørgsmål eller få rådgivning om, hvilken kageæske der vil være den bedste for dig.

Andre har også set

Scroll to Top

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.