Salatbakker med låg og pap bowls - Find et bredt udvalg her

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Pap bowls og salatbakker med låg - Find et bredt udvalg her

Vores salatbakker med låg fås i en række forskellige størrelser, fra små bakker til snack-sized portioner til store bakker til at servere en hel salat. De fås også i en række forskellige farver, så de kan matche ethvert brand.

Se det store udvalg herunder.

Varekategorier
Varekategorier

Vi tilbyder et bredt udvalg af salatbakker

Hos GS Supply tilbyder vi et bredt udvalg af salatbakker med låg i forskellige størrelser, farver og designs.

Vi har salatbakker i en række forskellige materialer, herunder plast, pap – typisk kaldet pap bowls – og bagasse, så der er en salatbakke til enhver smag og anvendelse.

GS Supplys salatbakker med låg fås i en række forskellige størrelser, fra små bakker til snack-sized portioner til store bakker til at servere en hel salat. De fås også i en række forskellige farver, så de kan matche ethvert brand.

Vi tilbyder højkvalitets salatbakker med låg eller uden

Vi tilbyder salatbakker med låg i høj kvalitet. Vores salatbakker og pap bowls er altid lavet af robuste materialer, der er designet til at kunne holde uden f.eks. revner under kundens transport. De er fremstillet med fokus på både funktionalitet og æstetik, så de kan passe ind i et bredt udvalg af take-away butikker, restauranter mm.

GS Supplys pap bowls er også fremstillet med hensyn til miljøet, og mange af dem er lavet af genanvendelige materialer, så de kan genbruges og genanvendes.

Hos GS Supply tilbyder vi højvolumen produktion af pap bowls

GS Supply tilbyder muligheden for højvolumen produktion af pap bowls, hvilket kan være interessant for virksomheder, der har et stort behov for pap bowls.

Vi har mulighed for at få produkterne produceret efter jeres præcise specifikationer og krav. Så hvis i ikke kan finde jeres behov på vores webshop, så giv os endelig et kald.

Vi tilbyder produktion af pap bowls i en række forskellige størrelser, farver og designs, så i kan tilpasset papbowls til jeres virksomheds behov.

Et bredt sortiment af tilbehør til jeres butik

Vores ønsker om at være en totalleverandør af non-food forbrugsvarer til vores kunder, gør at vi kan tilbyde et meget bredt sortiment. Som tilbehør til salatbakker, kan vi blandt andet tilbyde:

Og hvis i ønsker high-end drikkevarer til køleren, så tilbyder vi også lækre mineralvand, i form af San Pellegrino.

Vi har en professionel kundeservice, som gør os til en perfekt samarbejdspartner

Vi har et team af professionelle medarbejdere i vores kundeservice, der altid er klar til at hjælpe med spørgsmål og rådgivning om valg af salatbakker, pap bowls og andre produkter. Vi vil være i stand til at besvare spørgsmål og hjælpe med at træffe informerede beslutninger om køb.

Vores kundeservice er også meget fleksibel og tilgængelig. De tilbyder rådgivning via telefon og e-mail, så det er nemt at komme i kontakt med os.

Andre har også set

Scroll to Top

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.