Take away bokse med låg - Et bredt udvalg til billige priser

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Et stort udvalg af take away bokse med låg

Mange virksomheder ønsker at finde en leverandør med et stort udvalg af take away bokse med låg. Hos GS Supply er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af take away bokse til konkurrencedygtige priser – for vi ved hvor vigtigt, det er at i ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.

Har i behov for tryk på boksen? Så tag kontakt til vores salgafdeling.

Se vores udvalg herunder.

Varekategorier
Varekategorier

Et bredt sortiment af take away bokse med låg

Vores sortiment af take away bokse er af høj kvalitet og omfatter et bredt udvalg af størrelser og stilarter. Vi har bokse fra nogle af de bedste producenter, så du kan være sikker på, at du får en holdbar og flot take away boks.

Take away bokse og låg er et fantastisk valg for alle, der søger et bredt sortiment af nemme og bekvemme måltider. Uanset om du ønsker pommes frites, burger, hotdogs, nuggets, en china box eller noget helt andet, kan du finde det i mange forskellige størrelser og former. De er lette at opbevare og kan stadig holde din mad frisk og varm. De er også en miljøvenlig løsning – i forhold til mange typer plastikbokse. Derfor er take away bokse og låg et godt valg for alle, der ønsker at have emballage til et bredt sortiment af mad og let opbevaring.

Boksen kan også bruges som et middel til øget markedsføring ude i byen, ved at printe virksomhedens logo eller budskab på den.

Take away bokse i gode materialer

Take away bokse lavet af pap og XPS er fantastiske valg for restauranter, da de er både holdbare og populære til take away mad.

Pap er et bæredygtigt materiale, der kan genanvendes og er nemt at bortskaffe. Det er også godt til at holde maden varm i længere tid. XPS er også et godt valg, da det er let og godt isolationsmateriale. Det kan, som pap også, hjælpe med at holde maden kold eller varm i længere tid.

Fordelene ved materialerne findes blandt andet i:

  • De er modstandsdygtige over for væsker, så maden kan transporteres og opbevares sikkert.
  • De kan hjælpe med at holde maden varm eller kold i længere tid, hvilket er praktisk for take away.
  • Let tilpasselige for producenterne, så der kan fremstilles forskellige størrelser, former og andre specifikationer efter restauranternes behov.

Standard take away box løsninger for konkurrencedygtige priser

Standard take away box løsninger er et godt valg for restauranter, der ønsker at konkurrere på pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores take away box løsninger, der giver kunderne et høj kvalitets produkt til en overkommelig pris.

Så uanset om du søger små box løsninger til china box, aflange til hotdogs eller en større take away box til burger – så tilbyder vi det.

Kontakt GS Supply for et uforpligtende tilbud på jeres take away bokse med låg

Vores ønske er at tilbyde et stort udvalg af emballage til billige priser, så i kan få adgang til topkvalitets emballage, uden at det koster en formue. Kontakt os i dag for at lære mere om vores produkter, eller for at finde den perfekte take away boks til jeres virksomhed.

Ved oprettelse af en kundekonto på vores webshop, kan i opnå større rabatter. Kontakt os gerne for spørgsmål hertil, eller hvis i har behov for hjælp til oprettelsen.

Andre har også set

Scroll to Top

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.