Take away poser med tryk og logo - Billige papirsposer til mad

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Papirsposer til mad - Find billige take away poser med tryk og logo eller uden her

Take away poser er det perfekte valg til jer, som tilbyder take away mad.

Take away bæreposer er ofte lavet af papir, og de er designet til at være nemme at bære og holde maden varm eller kold, afhængigt af hvilken type mad det drejer sig om.

Papirsposer til mad i papir er derfor et alsidigt og miljøvenligt alternativ til plastikposer, og er derfor populære – både ved restauranterne, men også deres kunder.

Har i behov for take away poser med tryk? Så kontakt vores afdeling, som vil afdække jeres behov.

Varekategorier
Varekategorier

Et stort udvalg af papirsposer til mad

Take away poser kan være en praktisk løsning for både restauranter og kunder, da de gør det nemmere at tage mad med hjem og spise den senere. De er også en nem måde for restauranter at opbevare, grundet den smalle tykkelse, og levere mad til kunder, der bestiller mad til levering.

De er særlig populære blandt mange virksomheder, herunder blandt andet:

 • Restauranter: Poserne er en populær løsning for restauranter, der ønsker at tilbyde mad til kunder, der ønsker at tage maden med hjem eller spise den på farten.
 • Cafeer: Cafeer kan også bruge poserne til at sælge mad, der ikke skal spises på stedet, såsom sandwich, bagels og kager.
 • Sandwichbarer: Poserne er også populære blandt sandwichbarer.
 • Mange andre, som eksempelvis kiosker.

GS Supply tilbyder take away poser med tryk og logo

Hos GS Supply forstår vi vigtigheden af en god funktionalitet samt vigtigheden af en god markedsføring.

Vi ved, at tryk kan være en effektiv måde at markedsføre din virksomhed på og skabe opmærksomhed om dine produkter og tjenester.

Vi har mange års erfaring inden for take away poser med tryk og derfor ved vi, hvad der kræves for at skabe et professionelt design. Vi har et dygtigt team, der altid er klar til at rådgive og vejlede dig om, hvad der vil fungere bedst design-mæssigt for netop din virksomhed.

Take away poser med tryk har en række fordele i forhold til poser uden tryk:

 • Unik markedsføring: Take away poser med tryk kan være en effektiv måde at markedsføre din virksomhed på og skille sig ud fra mængden. Ved at have dit logo eller anden form for branding på posen, kan du få dit navn og brand ud til mange mennesker, som måske ellers ikke ville have hørt om din virksomhed. Alternativt til et trykt logo kan være et unikt design på posen, som kan skabe opmærksomhed og vække interesse hos dine kunder.
 • Professionalitet: Poser med tryk kan også give et mere professionelt indtryk af din virksomhed. Ved at have dit navn og logo på posen, kan du vise, at du tager din virksomhed alvorligt og ønsker at give dine kunder den bedste oplevelse.
 • Kundeloyalitet: Poser med tryk kan også bidrage til at skabe kundeloyalitet. Ved at have dit navn og logo på posen, kan du minde dine kunder om din virksomhed og øge sandsynligheden for, at de vil komme tilbage igen.

Kontakt os gerne for for at se nogle af vores tidligere unikke løsninger.

Køb miljøvenlige take away poser her

Med en hverdag hvor køb af take away mad stiger og stiger for hver dag der går, er vigtigheden af emballagen vi tilbyder stigende.

Take away poser, især dem lavet af plastik, kan være en stor kilde til affald, da de ikke altid bliver genbrugt eller korrekt bortskaffet. Miljøvenlige take away poser, som f.eks. lavet af papir, kan nemt genbruges eller nedbrydes, hvilket reducerer mængden af affald i miljøet.

Papirsposer til mad som er fremstillet af materialer som typisk er bæredygtige, genanvendelige og ikkegiftige. Disse miljøvenlige poser er ofte designet til at være stærke, holdbare og modstandsdygtige over for ridser. De kan ofte være designet, så de kan rumme flere varer. På den måde begrænser man brugen af poserne.

Derfor tilbyder vi altid emballage med fokus på miljøet, samtidig med at det ikke skal koste jer mere.

Take away poser som økonomiske løsninger

Take away-poser er økonomiske løsninger, fordi de er billige, nemme at opbevare og nemme at transportere. De kan bruges til mange formål, herunder pakning af:

 • Grillposer, som er perfekte til den halve grillkylling mm. De fås i størrelserne XS, S, L.
 • Hotdogposer, som kan fås i størrelserne 7/3x19cm.
 • Pommes frites poser
 • Brødposer, i forskellige størrelser – herunder f.eks. helt små til rundstykket eller kagen, og op til den store pose til franskbrødet mm.
 • Papirsposer til mad eller andre produkter, både med hank og uden hank til at transportere maden videre på.

Vi tilbyder poserne i forskellige størrelser og priser.

Take away poserne er lavet i et stærkt materiale, der kan tåle en lang række fedtstoffer og olier. De er også designet til at modstå udvendige elementer, såsom fugt, sol og kulde. De giver derfor også en sikker og effektiv måde for kunderne at transportere produkterne hen til det ønskede spisested.

Hvorfor skal du vælge GS Supply som leverandør af papirposer til mad?

Hos GS Supply ved vi, at det er vigtigt at vælge en pålidelig og professionel leverandør, når du køber take away poser. Dette sikrer, at du får et godt produkt og en god købsoplevelse.

Med mange unikke løsninger og meget glade kunder, kan du være sikker på, at GS Supply er den rette leverandør for dig.

Vi tilbyder et stort udvalg af take away poser i mange størrelser til forskellige formål, og vi har altid fokus på høj kvalitet og flotte designs til en god pris. Derudover tilbyder vi gratis fragt, ved et køb over 1500kr, til Danmark, så du kan få lige præcis den pose, du ønsker.

Uanset hvilke papirsposer til mad, som du køber fra os, kan du være sikker på at få god service hos GS Supply. Kontakt os for at høre mere og få et godt tilbud allerede i dag.

Andre har også set

Scroll to Top

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.