Pølsepapir med tryk eller uden - En holdbar og sikker løsning

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

Pølsepapir – det uundværlige produkt til hotdog-boder

Vi vil gerne være den bedste leverandør af pølsepapir for dig og din virksomhed.

Derfor tilbyder vi altid hurtig levering, gode rabatter og god service.

Se vores udvalg herunder.

Varekategorier
Varekategorier

Pølsepapir er et fantastisk produkt, som mange mennesker nyder godt af. Det er en slags papir, som er lavet specielt til at indpakke pølser og hot-dogs, så de kan spises med hænderne.

Hvad er pølsepapir lavet af?

Pølsepapir er typisk lavet af cellulose, hvilket gør det meget slidstærkt og stærkt, så det kan holde til at indeholde en pølse uden at gå i stykker. Det er også ganske absorberende, så det kan suge op efter eventuelle safter, der måtte løbe ud af pølsen.

Hvor bruges pølsepapir?

Pølsepapir er især populært på hotdog-boder og andre steder, hvor man sælger pølser til take away. Det gør det nemt for kunderne at spise deres pølser, uden at skulle bekymre sig om at få safter og dressing på hænderne, da man oftest ikke har mulighed for at vaske fingrene i nærheden.

Hvilke typer pølsepapir findes der?

Der findes mange forskellige typer pølsepapir på markedet, så det er nemt at finde et produkt, der passer til ens behov. Nogle pølsepapirer er for eksempel mere absorberende end andre, hvilket kan være praktisk, hvis man har en pølse med meget saft. Derudover findes der også pølsepapir i forskellige farver og mønstre, så det kan passe ind i den øvrige indretning på en hotdog-bod eller lignende.

Køb pølsepapir hos GS Supply

Alt i alt er pølsepapir et uundværligt produkt for dem, der sælger røgede pølser til take away, og det gør det nemt og bekvemt for kunderne at spise deres pølser uden at skulle bekymre sig om at få beskidte hænder.

Ved GS Supply oplever vi vores kunde sige, at årsagen til de vælger os er hurtig levering, gode rabatter og god service.

Vi ved, at man som erhvervsdrivende oftest har brug for pølsepapir med det samme, når man bestiller. Derfor har vi en hurtig levering, så du kan få dit pølsepapir så snart som muligt. Vi bestræber os på at levere varen inden for 24 timer (hvis du bestiller før kl 12.00), så du ikke skal vente for længe.

Udover vores hurtige levering tilbyder vi også gode rabatter på vores pølsepapir. Vi vil gerne være med til at gøre det billigere for dig at drive din virksomhed, og derfor tilbyder vi rabatter, så du kan få mest muligt ud af dine penge. Jo større vi kan købe ind, jo mere priser vil i opleve.

Endelig lægger vi vægt på god service. Vi vil gerne være med til at gøre din hverdag nemmere, og derfor sørger vi for at have venlige og hjælpsomme medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe dig. Skulle du have spørgsmål eller problemer med produkterne, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe dig så godt som muligt.

Andre har også set

Scroll to Top

Kontakt os på nedenstående:

Kontakt os

Bestil inden 12:00, og vi afsender ordren samme dag, med forventet leveringstid efterfølgende hverdag.
Fri fragt over 599,00 DKK ekskl. moms

0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.